Supply Chain Summit by Silf - 14/11

Årets mötesplats för dig som är beslutsfattare inom inköp, upphandling och logistik.

Framtidens affärer i en volatil omvärld

Är vi på återgång till det normala eller lever vi i det nya normala gällande våra leveranskedjor och dagligt arbete inom inköp och logistik?

Årets fokus för många företag ligger på att skapa robusta leveranskedjor i en volatil tid. På Summit by Silf behandlar vi ämnen om hur man kan utforma hållbara strategier för att stärka vår konkurrenskraft.

Vi lever i en värld som är mer turbulent än på åtskilliga decennier. Sverige är nu medlemmar i Nato och inom vårt land är det starkt fokus på upprustning av vårt civilförsvar. Hur hanterar vi utmaningarna i vår vardag kopplat till den geopolitiska världen och teknologins utveckling, vilka jobb är kvar när AI tagit en större andel av vardagen och hur utvecklas våra arbeten med hjälp av AI för att säkerställa en plats i morgondagens världshandel?

Följ med oss för att utforska trender och innovativa lösningar för att navigera i en tid av störningar i ett dynamiskt affärslandskap.

Vår ambition med 2024 års Summit by Silf är att skapa ett forum där vi under en intensiv dag får ta del av erfarenheter och utmaningar inför framtiden.

Och, som alltid, träffa nya och gamla kollegor inom Silf Network!

17.00-18.30

Silf bjuder in alla på Supply Chain Summit by Silf till en härlig After Work på piazzan

Väl mött!

Program

09.00  Start

Konjunkturindikatorn ”PMI – Inköpschefsindex” firar 30 år!

Hubert Fromlet, Mattias Persson och Jörgen Kennemar SC Summit by Silf     

Hubert Fromlet, Mattias Persson och Jörgen Kennemar

Professor Linnéuniversitetet resp. Chefekonom och global analyschef resp. senioranalytiker på Swedbank AB

Omvärldsläget ur ett makroperspektiv
Silf och Swedbank har varje månad under 30 års tid mätt och analyserat temperaturen på Sveriges konjunktur sedan Hubert Fromlet (tidigare chefekonom på Swedbank) startade Inköpschefsindex tillsammans med inköpscheferna i Silf. Hubert startar dagen med en återblick och firande av PMI 30 år, följt av Mattias och Jörgen som att bland annat informerar om aktuellt konjunkturläge i Sverige och i omvärlden, och hur man som yrkesverksam inom supply chain kan dra nytta av resultatet och bör tänka framöver. Mattias kommer att inrikta sig mer på världsekonomin och påverkan från omvärlden till Sverige.

Mattias Persson är chefekonom och global analyschef på Swedbank sedan september 2020. Mattias är ansvarig för makroforskning och kreditanalys. Innan Mattias började på Swedbank var han tillförordnad chef för skuldförvaltning och chefekonom på Riksgälden. Mellan 2013 och 2016 var Mattias global upplåningschef på Nordea. Mattias kommer närmast från Sveriges riksbank där han var chef och chef för avdelningen för finansiell stabilitet mellan 2007 och 2013, samt ansvarig för området finansiell stabilitet på Sveriges riksbank. Mattias började på Riksbanken som seniorekonom 2001. Mattias har i grunden en doktorsexamen i nationalekonomi från Lunds universitet.

Jörgen Kennemar arbetar med konjunktur och makroekonomiska analyser i Swedbank sedan 1998. Ansvarig för analysen av Inköpschefsindex (PMI) och Småföretagsbarometern. Sedan i våras Swedbanks företagarekonom med ansvar för analyser kring företagande och företagens villkor. Har tidigare arbetat som makroekonom på Företagarna, Svenskt Näringsliv och Konjunkturinstitutet. 

Läs intervjun där Jörgen berättar om värdet med Inköpschefsindex, PMI (Purchasing Managers' Index).

Det ekonomiska läget och regeringens ekonomiska politik

Supply Chain Summit by Silf 2024 - Johanna Lybeck Lilja    

Johanna Lybeck Lilja

Statssekreterare, Finansdepartementet

Sverige går in i ett nytt ekonomiskt läge. Kampen mot inflationen är vunnen och nu skiftar fokus för den ekonomiska politiken till att stärka hushållens köpkraft och Sveriges tillväxt, på kort och lång sikt. Johanna kommer att redogöra för regeringens syn på det ekonomiska läget, budgetpropositionen för 2025 och regeringens plan för att bygga Sverige rikare och tryggare.

Johanna är statssekreterare hos finansminister Elisabeth Svantesson med ansvar för ekonomisk politik och internationellt ekonomiskt samarbete. Innan det var hon strategisk rådgivare på Nordea och var under åren 2010 - 2014 statssekreterare med ansvar för finansmarknadsreglering på Finansdepartementet. Hon har även arbetat en längre tid på Riksbanken inom flera av Riksbankens ansvarsområden, framför allt med finansiell stabilitet och EU-frågor.

Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet

Hållbara bolag är konkurrenskraftiga bolag

Supply Chain Summit by Silf 2024 - Naznoush Habashian     

Naznoush Habashian

Hållbarhetschef, PostNord Sverige

Exponentiell teknikutveckling, digitalisering, AI, säkerhetspolitiska läget, klimatet, pandemi, lågkonjunkturen, förändrade beteenden och krig, det är betydligt fler variabler än kontanter i algoritmen, hur bygger vi konkurrenskraftiga affärer? Det finns bara ett sätt och det är att vara hållbara i hela verksamheten från ax till limpa.

Naznoush Habashian är PostNord Sveriges hållbarhetschef, hon har utsetts två år i rad som en av Sveriges mäktiga inom hållbarhet och är en av Sveriges agendasättare inom mobilitet. Hon har bland annat arbetat på Försvarsmaktens högkvarter där hon varit ansvarig för forskning och utveckling inom miljö- och energifrågor, miljöchef och slutligen hållbarhetschef. Naznoush har varit ansvarig och Sveriges sakkunniga för en rad olika internationella hållbarhetsfrågor och är en flitig debattör, föreläsare och panelist inom hållbarhet och ledarskapsfrågor. Naznoush har även bland annat deltagit i Kulturbygget som är Riksbyggens nya program om företagskultur, Karriärpodden, podden Nexer Women for tech, En Hållbar Podd och Mats & Axels Vlogg.

10.30 - 11.00  Kaffe, te och mingel

Från inköpsprocess till inköpsstyrning: En förflyttning inom offentliga inköp

Supply Chain Summit by Silf 2024 - Ola Kroon    

Ola Kroon

Inköpschef, HBV Husbyggnadsvaror

Inom det offentliga inköpet står vi just nu inför en betydande förändring. Traditionellt har inköpsprocessen varit fokuserad på att säkerställa att varor och tjänster upphandlas till rätt pris, i rätt tid, och i enlighet med gällande lagar och regler. Denna process har varit nödvändig för att säkerställa effektivitet och rättssäkerhet inom offentlig sektor. Men idag rör vi oss mot en mer strategisk ansats där fokus inte bara ligger på processen i sig, utan på att styra inköpen på ett sätt som genererar största möjliga värde för samhället. Inköpsstyrning innebär att inköp integreras i en bredare kontext av verksamhetsutveckling och hållbarhet, där långsiktiga mål som innovation, socialt ansvar och miljöhänsyn blir centrala. Denna förflyttning kräver ett förändrat tankesätt, där inköpsfunktionen inte enbart betraktas som en administrativ uppgift utan som en strategisk resurs. Det handlar om att koppla inköpen till organisationens övergripande mål, skapa synergier, och arbeta proaktivt för att möta framtida utmaningar och möjligheter.

Ola har en gedigen bakgrund inom inköp och har de senaste åtta åren varit inköpschef på HBV, där han leder en avdelning med cirka 20 inköpsstrateger. Denna avdelning utgör idag kärnverksamheten för HBV och spelar en central roll i organisationens framgång. Innan Ola kom till HBV arbetade han i den privata sektorn, där han under sju år var inköpschef på vårdföretaget Ersta Diakon. Dessförinnan hade han en lång karriär på Praktikertjänst, där han under nio år arbetade med inköp. Ola började sin karriär inom försäljning och marknadsföring, men övergick senare till inköpssidan, vilket visade sig vara ett framgångsrikt drag. Utöver sitt arbete har Ola varit aktiv inom professionella nätverk och organisationer. Han har bland annat varit ordförande för Silf Öst region och suttit i styrelsen för Silf Competence, där han bidragit med sin expertis och erfarenhet inom inköp. 

Läs intervjun där Ola berättar om En förflyttning inom offentligt inköp. 

The Future of Supply Chain Sustainability: Harnessing AI for Unmatched Multi-Tier Visibility

Supply Chain Summit by Silf 2024 - Hortense Grouvel    

Hortense Grouvel

Sustainability Expert, Customer Engagement Team Lead, IntegrityNext

As sustainability and ESG regulations continue to expand globally, companies face increasing challenges in staying compliant. From national regulations to EU-wide directives like the CSRD, CSDDD, EUDR, CBAM, and laws targeting forced labor, managing these obligations is especially complex for businesses with global supply chains. The sheer volume of ESG data required can no longer be handled manually. 

This keynote will explore how advanced technologies, particularly AI-powered Supply Chain Sustainability Management tools, enable companies to efficiently collect, consolidate, and analyze vast amounts of data across multiple tiers of their supply chains, report on sustainability, and make data-driven decisions. With AI-driven automation, businesses can streamline compliance, gain valuable insights, and create transparency at every level of their supply chain. Attendees will learn how these cutting-edge solutions transform the way companies navigate regulatory demands and manage supply chain risks effectively. 

Hortense Grouvel specializes in ESG and supply chain sustainability at IntegrityNext. She is passionate about sustainability and risk management, aiding companies in developing ESG strategies, particularly focusing on European regulations, deforestation, biodiversity, and supply chain risk management. Her efforts are directed towards creating transparent, sustainable supply chains that align with ESG standards.

Är AI ett bra stöd till ett mer hållbart inköp?

Supply Chain Summit by Silf 2024 - Martin Schneider    

Martin Schneider

Vd, Find My Factory

Under sitt föredrag kommer Martin att utforska hur vi kan använda artificiell intelligens (AI) för att göra inköpsprocessen både smartare och mer hållbar. Genom att nyttja AI kan företag inte bara optimera sina inköp för att spara tid och pengar, utan även bidra till en mer hållbar framtid.

Dessutom kommer Martin att ge oss en exklusiv inblick i de trender som Find My Factory ser på horisonten. Vad blir nästa stora förbättring inom inköp? Och hur kan företag förbereda sig för att dra nytta av dessa förändringar?

Find My Factory är ett ledande företag inom procuretech, där leverantörsdata och AI kombineras för att kunna hitta rätt leverantörer globalt. Med ett starkt fokus på teknik och kundanpassade lösningar fortsätter Find My Factory att forma framtiden för globalt inköp.

äs intervjun där Martin berättar om Vinster med AI i sourcingprocessen. 

Tech som drivkraft till effektivare inköp

Supply Chain Summit by Silf 2024 - Erica Masman    

Erica Masman

Customer Success Director, Visma Proceedo

Erica Masman är Customer Success Director på Visma Proceedo som levererar Purchase to Pay lösningen Proceedo till ca 1 miljon användare. Med fokus på att det skall vara enkelt att lyckas med operationellt inköp och automation av fakturaflöden är hon en engagerad ambassadör för tech som drivkraft till effektivare inköp. På Silf Supply Chain Summit diskuterar hon värdet i att satsa på effektiva processer för indirekta material. Vad gör de som lyckas automatisera och behöver AI för att vara bäst i klassen? Vad är nästa steg för procurement tech och varför är det operationella inköpet nyckeln också till andra strategiska initiativ och krav?

Läs intervjun där Erica berättar om Potentialen i inköps- och fakturaprocessen efter 25 års insikter

Hållbara affärer och leveranskedjor

Supply Chain Summit by Silf 2024 - David Frydlinger    

David Frydlinger

Advokat, Cirio advokatbyrå

Omställningen till en koldioxidsnål och hållbar affärsverksamhet förutsätter nya metoder för att upphandla och ingå kontrakt med aktörer i värdekedjan. Det är sedan länge känt att traditionella inköpsmetoder ofta leder till ekonomisk ineffektivitet, vilket behöver hanteras genom ökat fokus på partnerskap och gemensam innovation. Samma metoder leder också ofta till ohållbara resultat, med negativ påverkan på miljö och människor. I det här föredraget behandlar advokat David Frydlinger bl.a. följande frågor:

  • Vilka är de vanligaste utmaningarna med ekonomisk ineffektivitet och bristande hållbarhet som traditionella inköpsmetoder ofta leder till?
  • Vilka är de grundläggande orsakerna till utmaningarna?
  • Hur kan relationsbaserade kontrakt, t.ex. baserade på Vested-modellen, hjälpa inköpsorganisationer att både öka ekonomisk effektivitet och ökad hållbarhet i värdekedjan?


David Frydlinger är delägare på Cirio advokatbyrå. Han är rådgivare till stora och medelstora svenska och internationella företag inom bl.a. partnerskap i kund-leverantörsrelationer och hållbara värdekedjor. David är också författare och medförfattare till flera artiklar och böcker inom området, däribland artikeln ”A new approach to contracts” (Harvard Business Review, september 2019) och böckerna ”Getting to We – inköp, outsouring och strategiska partnerskap med Vested” (finns som ebok på Cirios hemsida) ”Contracting in the New Economy” (Palgrave Macmillan, 2021) samt ”Spelregler för hållbar affärsverksamhet – lagar, kontrakt och moral” (Norstedts Juridik 2023).

Läs intervjun där David och kollegan Erik Engström berättar om Hållbara värdekedjor

12.45 - 13.45  Lunch

Samverkan mellan stat och näringsliv för ett starkare totalförsvar

Supply Chain Summit by Silf 2024 - Sofia Hallman    

Sofia Hallmann

Rådgivare inom försörjningstrygghet och beredskap (Lednings- och ekonomistaben), Försvarets Materielverk (FMV)

FMV:s roll i totalförsvaret är att genom leveranser av materiel och tjänster bidra till Försvarsmaktens operativa förmåga i samtliga beredskapsnivåer – i fred, kris och krig. Försvarsindustrin spelar en avgörande roll inom totalförsvaret baserat på leveranser av materiel och tjänster till både det civila och militära försvaret. För FMV:s möjligheter att fullfölja sitt myndighetsuppdrag är försvarsindustrin helt avgörande. Sofia Hallmann ger en bild av det arbete som FMV gör tillsammans med sina leverantörer i syfte att bidra till försvarsmaktens operativa förmåga och belyser hur stat och näringsliv kan arbeta tillsammans för ett starkare totalförsvar.

Sofia Hallmann är rådgivare vid Lednings- och ekonomistaben på FMV och arbetar med myndighetsövergripande frågor kopplat till beredskapsplanering och försörjningstrygghet. Inom Sofias portfölj finns bland annat att leda myndighetens arbete med planering inför produktionsomställning under höjd beredskap och förutsättningsskapande med beredskapsplanering tillsammans med FMV:s leverantörer – för att ytterst bidra till försvarsmaktens operativa förmåga.

.

Sårbart logistik- och transportsystem kräver ökad beredskap – hur rustar vi för framtidens kriser?

Supply Chain Summit by Silf 2024 - Fredrik Stahre    

Fredrik Stahre

Forskare vid Linköpings universitet

Sveriges logistik- och godstransportsystem står inför ständigt nya hot och utmaningar i en tid av kriser och krig. Hur är företag inom industri och handel, transportföretag, och aktörer inom transportinfrastruktur rustade för detta? I det pågående forskningsprojektet BULT (beredskapshänsyn i transportsystemet) med Linköpings universitet, VTI, FOI och Försvarshögskolan som finansieras av Trafikverket undersöker vi hur man kan öka beredskapen – resiliensen.

En av nycklarna till ett mer motståndskraftigt system är en bättre samordning internt, mellan aktörer och med myndigheter. En annan nyckel är förmågan att lära sig av tidigare kriser för att kunna möta nästa kris på ett bättre sätt. Ytterligare förutsättningar är att förstå hur olika strategier påverkar resiliensen och att ha en systemförståelse. Inom projektet studerar vi bland annat kritiska varor där en avbrottsfri tillgång är särskilt viktig för företagens och samhällets funktion under en kris. Det handlar bland annat om att skapa ramverk och modeller som hjälper aktörer att förstå hur de kan öka sin egen beredskap och krishantering men också bidra till hela logistik- och transportsystemets resiliens och i slutändan den nationella beredskapen.

Fredrik har lång erfarenhet av att hålla utbildningar inom logistik och supply chain management, både på Linköpings universitet och för Silf. Forskningsprojekt inom olika områden, för tillfället om resiliens, har gett honom möjlighet att lära sig av de bästa företagen för att sedan strukturera och sprida den kunskapen. Läs nyheten om ”Sårbart transportsystem kräver ökad beredskap – hur rustar vi för framtidens kriser?” eller titta på en föreläsning om logistik från populärvetenskapliga veckan.

.

Hållbara tunga transporter och entreprenader i tider av kris

Supply Chain Summit by Silf 2024 - Anders Berger    

Anders Berger

Director Group Public Affairs, AB Volvo

Omställningen av tunga transporter mot fossifrihet har börjat men måste accelerera om vi ska nå målen i Paris-avtalet och inte påskynda ytterligare klimatrealterade kriser i världen. Samtidigt måste vi förbereda så att våra försörjningskedjor och energitillförsel för viktiga samhällsfunktioner fungerar i en alltmer svårbedömd och volatil geopolitisk omvärld. Detta samtidigt som vi byter ut de fossila drivmedlen mot el, biogas, biodiesel och vätgas samt bygger ut den tillhörande infrastrukturen. Anders ger en bild över Volvokoncernens strategi och samhällsutmaningar som följer av att vara hållbar även i kristider.

Anders Berger, Director Group Public Affairs, arbetar med Samhälls- och Myndighetskontakter på AB Volvo i Göteborg med fokus på policy- och affärsförutsättningar för att Volvokoncernen och våra kunder ska lyckas möta kraven på ekonomiskt och miljömässigt hållbara transportlösningar. Han medverkar i stor utsträckning i det offentliga samtalet om transportsystemets omställning, transporteffektivitet, automation och digitalisering.

Ny syn på kompetens för ökad konkurrenskraft

Supply Chain Summit by Silf 2024 - Sara Revell Ford    

Sara Revell Ford

Vd, Samhall

Många företag och arbetsgivare har väldigt svårt att rekrytera och i vissa branscher är kompetensbristen akut. Samtidigt ser vi hur hundratusentals personer stängs ute från arbetsmarknaden. Kostnaderna för detta utanförskap är enorma – både för den enskilde och för samhället i stort. Men också för företag som går miste om värdefull kompetens på sin hemmaplan i en tid då omvärldsfaktorer försvagar många företags motståndskraft.

Vd:n för Samhall, Sara Revell Ford, berättar om hur företag kan bryta detta mönster och varför det är avgörande för både arbetsgivare, individer och samhället. Genom konkreta och inspirerande exempel visar hon hur företag kan stärka sin konkurrenskraft genom en ny syn på vem som har kompetens – samtidigt som man stärker och tryggar sina logistikkedjor. Hon ger också exempel på hur upphandlingar kan användas för att driva positiv förändring.

Samhall kan visa vägen – och fler företag kan följa med, uppdatera sin syn på vem som har kompetens, och modernisera sin rekrytering.

Sara Revell Ford är vd på Samhall, som med sina 24 000 yrkeskunniga medarbetare varje dag stärker det svenska näringslivet och den offentliga sektorn. Hon är civilekonom och har tidigare arbetat som nationell chef för Svenska Röda Korset, generalsekreterare för Friluftsfrämjandet, samt inom affärsutveckling, försäljning och marknadsföring på The Absolut Company och Canon.

.

15.10 - 15.40 - Kaffe, te och mingel

Trendrapporten är tillbaka!

Supply Chain Summit by Silf 2024 - Lars Silver    

Lars Silver

Professor vid Handelshögskolan vid Umeå universitet 

Mycket har hänt sedan Silf senast gav ut en trendrapport. Vi har sett hur den internationella miljön har påverkat vår verksamhet och även en ekonomisk utveckling som minst sagt har varierat. Syftet med den här trendrapporten är dels att kartlägga vad som är hett idag. Men vi vill också fundera lite över förändringarna som har skett. Har vi samma prioriteringar eller har något nytt inträffat? Ämnen som risker i vår omvärld, en skakig konjunktur, en fortsatt digitalisering, ett fortsatt fokus på hållbarhet, användningen av KPI är några av områden som kommer analyseras. Några helt nya punkter tas upp som kanske är lite för tidiga, eller redan har fått genomslag. Visst är det intressant att se vad andra tänker och gör? I Silfs trendrapport 2025 får ni den analysen.

Hållbarhet och Exponentiell Tech

Supply Chain Summit by Silf 2024 - Rebecka Carlsson    

Rebecka Carlsson

Hållbarhetsentreprenör och rådgivare, Rebecka Carlsson

I sin föreläsning kommer Rebecka Carlsson prata om hur teknikutvecklingen och klimatomställningen är megatrender som kommer påverka näringslivet mer än någonting annat de kommande decennierna. Hur kan vi förstå vart olika teknologier är på väg och utifrån det fatta mer välgrundade beslut idag?

Rebecka Carlsson är hållbarhetsentreprenör, författare och en efterfrågad föreläsare och rådgivare både i Sverige och internationellt. Rebecka har varit politiskt sakkunnig till Sveriges klimat- och miljöminister samt vice statsminister, hon är utbildad i exponentiella teknologier vid Singularity University på NASA samt i socialt entreprenörskap vid Stanford Graduate School of Business. I sina engagerade föreläsningar berättar hon om de spännande affärsmöjligheter som skapas när ny teknologi och klimatomställning möts, hon delar med sig av sina tech-insikter och ger en crash course i framtid och hållbar utveckling. 

Bildarkiv TalarPoolen – Rebecka Carlsson

17.00 - Avslutning och vi går över till After Work på piazzan

Moderatorer

SC Summit by Silf 14 nov 2024 - Anette Lindbom och Magnus Thulin    

Anette Lindbom och Magnus Thulin

Anette är inköpschef på HemoCue AB och ordförande i föreningsstyrelsen för Silf. Magnus är marknadschef på BE Group och ordförande i Industrinätverket

Anette Lindbom har jobbat större delen av sitt yrkesliv in Life Science-branschen på läkemedelsbolag och bolag inom medicinteknik, med bred erfarenhet inom inköp och logistik. Hon har sedan tidigare i år tagit steget till att återigen jobba för producenten av produkten som inköpschef. Huvudfokus har varit globalt strategiskt inköpsarbete och Category Management, och hon brinner för att skapa bäst förutsättningar för bolaget och dess leverantörer och säkerställa ett hållbart inköp i strategiska partnerskap inom både direkt- och indirekt inköp, samt även inom capex området med investeringar allt från automatiserade produktionsanläggningar till fastighet. Som stor hjälp i sitt yrke har hennes certifieringar av Silf Competence, CISilf Certifierad inköpareCertifierad Logistiker, EJLog samt Certifierad Logistiker, ESLog varit.

Magnus Thulin är en van moderator med erfarenhet av att leda och skapa dynamiska samtal och intervjua spännande gäster. Passionerad för att skapa inspirerande och givande möten för bästa möjliga resultat. Magnus är styrelseordförande och moderator för Industrinätverkets affärsnätverk. Grundare av Vätgasbloggen.se, Marketz.se samt Magnusthulin.se, en av Sveriges största bloggar om politik och samhälle. 

Evenemangsinfo

Årets mötesplats

Datum: 14 november
Tid: 09:00 - 17:00
Pris: 5 495 SEK (exklusive moms). Medlemspris: 4 495 SEK (exklusive moms). Kan ej kombineras med andra rabatter/erbjudanden.
Plats: World Trade Center, Stockholm

Gå 4 betala för 3!

Passa på att gå fler från samma organisation! 

Boka er genom att ringa 08-752 16 80 eller skriv in "4 för 3" på bokningen under Övrigt.

*Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter/erbjudanden. 

Delta digitalt via streaming 

Har du inte har möjlighet att närvara på plats kan du i år medverka digitalt från där du är.

Pris: 2 495 SEK ex. moms.

Länk till bokning av streaming här


Studenter deltar kostnadsfritt
Är du student deltar du kostnadsfritt via streaming. Skicka in ditt studieintyg till silfonline@silf.se om du inte är medlem i Silf Network, när du gör din bokning.

Kontakt

Telefon: 08-752 16 80
E-post: silfonline@silf.se

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i detta formulär!

Hitta

Bild och kartlänk till WTC, Stockholm

Utställare

Visma Proceedo

Visma Proceedo

Find my factory

HBV

Inbjudan till utställare

Inbjudan utställare på Supply Chain Summit by Silf 2023

Vill du ställa ut på Supply Chain Summit by Silf 2024?
Läs Inbjudan utställare, pdf.
Kontakta Johan Bonde
tfn: 08-752 16 89, 073-655 79 44

Rabatterat pris på hotell

För bokning av hotellrum så rekommenderar World Trade Center följande: 

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central beläget i World Trade Center
xpress.stockholmcentral@strawberry.se
alt
+46 8 566 222 00,

eller

Hotel C Stockholm, Vasaplan 4,
via hemsidan
www.hotelcstockholm.se.

Uppge bokningskod ”WTCKonferens” för rabatterat pris.